Другий міський бал «І сучасне, і минуле поєднаються з любов’ю» (07.09.2013)

7 вересня за ініціативи адміністрації спеціалізованої школи № 9 та учителя російської мови та зарубіжної літератури Бобрової Н.Ю.

7 вересня за ініціативи адміністрації спеціалізованої школи № 9 та учителя російської мови та зарубіжної літератури Бобрової Н.Ю. на території садиби-музею генерала М.І.Драгомирова та в актовій залі школи з нагоди святкування Дня міста відбувся другий міський бал «І сучасне, і минуле поєднаються з любов’ю».

  Серед гостей свята були присутні: А.П.Фалько – керуючий справами міської ради, Т.М.Шерудило – начальник відділу освіти, Т.М.Голобурда – голова Конотопської спільки журналістів, А.А.Матвієнко – краєзнавець, дослідник, автор книги про генерала М.Драгомирова, А.І.Мокроусов – директор музею ім. О.М. Лазаревського, учителі, учні, батьки. Крім того, на бал були запрошені гості   – делегація болгарського міста Мездри на чолі з заступником мера Геннадієм Сєбковим.

         Урочисто гостей зустрічав сам генерал Драгомиров, а символом чарівного балу став герой віршованого роману О.С.Пушкіна – Євгеній Онєгін, який заполонив дівочий розум та склав конкуренцію молодим юнакам у підкоренні дівочого серця.   

Вам може бути цікаво...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *