Учитель року – 2019

Відповідно до Указу Президента України з 1995 року проводиться Всеукраїнський конкурс «Учитель року». У цьому році конкурс «Учитель року-2019» проходить у досить цікавому форматі. Змінено положення і порядок проведення конкурсу: по визначених зонах, регіонах і на всеукраїнському рівні. Усі зареєстровані на офіційному сайті конкурсу проходять випробування у визначених зонах.
Конкурс «Учитель року-2019» буде проходити в номінаціях: «Основи здоров`я», «Географія», «Захист Вітчизни», «Французька мова», «Учитель інклюзивного класу». Серед учасників І (зонального) туру конкурсу троє учителів ЗЗСО м. Конотопа. Це:
– Чорнорубашкіна Н.С., учитель основ здоров`я гімназії,
– Колесник О.А., учитель інклюзивного класу ЗОШ № 10,
– Дяковська Я.В., учитель географії СШ № 12.
Місто Конотоп було визначено зоною проведення І туру конкурсу в номінації «Учитель інклюзивного класу». Серед учасників учителі інклюзивних класів Колесник О.А. та вчитель Кролевецької СШ № 3 Щербакова В.В.
Нажаль учитель з Липової Долини за станом здоров`я не змогла взяти участь у конкурсі.
20-21 листопада 2018 року відбулися конкурсні випробування, а саме: «Тестування з фахової майстерності, «Проект», «Практична робота», «Урок» та «Методичний практикум». До речі, ці випробування будуть проведені на (ІІ) регіональному і на (ІІІ) всеукраїнському турі.
Конкурсні випробування оцінювало компетентне журі, серед яких вчителі-дефектологи, директор інклюзивно-ресурсного центру, заступники директорів з навчально-виховної роботи шкіл із спеціальними та інклюзивними класами.
За підсумками журі переможцем І (зонального) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2019» у номінації «Учитель інклюзивного класу» стала Щербакова Вікторія Вікторівна, учитель інклюзивного класу, представник Кролевецької ОТГ.

Вам може бути цікаво...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *