Початок реєстрації на основну сесію ЗНО-2022

1 лютого розпочинається реєстрація на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання 2022 року, яка триватиме до 9 березня.

Кожен зареєстрований учасник має право за рахунок коштів державного бюджету пройти тести щонайбільше з 5 навчальних предметів, загалом ЗНО відбуватиметься з 13 навчальних предметів.

Якщо учасники бажають скласти більше 5 предметів, вони зможуть зробити це за кошти фізичних і юридичних осіб.

Не пізніше 29 квітня зареєстровані учасники зможуть завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, в яких буде зазначено час і місце проведення тестувань.

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2022 року проходитиме з 23 травня до 17 червня.

Щоб зареєструватися для участі в ЗНО, потрібно:

  1. створити й заповнити реєстраційну картку, бланк якої формується із використанням спеціального сервісу «Зареєструватися», розміщеного на вебсайті УЦОЯО в рубриці «ЗНО/ДПА». Випусникам поточного року варто звернути особливу увагу на вибір навчальних предметів для проходження ДПА та ЗНО;
  2. підготувати комплект реєстраційних документів і подати його особі, відповідальній за реєстрацію в закладі освіти (для випускників шкіл, студентів професійно-технічних закладів і коледжів, які цього року завершують здобуття повної загальної середньої освіти) або надіслати його до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти (для випускників минулих років);
  3. отримати від регіонального центру оцінювання якості освіти Сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання.

Детальна інформація на сайті УЦЯО https://pon.org.ua/…/9264-rozpochalasia-reiestraciia-na…

Вам може бути цікаво...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *