Підсумки І (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2023»

Сьогодні, 28 лютого 2023 року, в Сумській обласній філармонії відбулася урочиста церемонія нагородження переможців та лауреатів І (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2023». Усього 116 вчителів з області  взяли  участь. 

З чотирьох номінацій конкурсу «Початкова освіта», «Фізична культура», «Основи здоров’я», «Захист України» троє вчителів закладів загальної середньої освіти нашого міста взяли участь:

ПОПРАВКА Альона Ігорівна, вчитель початкових класів Конотопського ліцею №9, номінація «Початкова освіта»;

ГУДЕНКО Юрій Олегович, вчитель фізичної культури Конотопського ліцею №10, номінація «Захист України»; 

КРАПИВА Ярослав Володимирович, вчитель фізичної культури Конотопського ліцею №10, номінація «Фізична культура».

Дипломом за зайняте ІІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2023» нагороджено  ГУДЕНКА Юрія Олеговича в номінації  «Захист України».  

Щиро вітаємо переможця та лауреатів конкурсу. Дякуємо вам за вагомий внесок в освітній процес, цінуємо вашу героїчну працю в наближенні перемоги в надскладних умовах. Бажаємо нових здобутків, наснаги, нових педагогічних звершень! Українські вчителі – справжні герої сучасності. І ви –цьому приклад!

Дякуємо адміністрації та педагогічному  колективу ліцеїв №9 та №10 за наставництво та допомогу вчителям під час проведення І етапу конкурсу! Дякуємо вам за те, що на освітньому фронті ви  наближаєте нашу Перемогу!

 

Вам може бути цікаво...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *