Про затвердження норм та Порядку організації харчування у… – Постанова № 305 від 24.03.2021 – d504585-20251011 by Адміністрація · 27 Жовтня, 2025 Про затвердження норм та Порядку організації харчування у… - Постанова № 305 від 24.03.2021 - d504585-20251011
0 Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021:2015:15850000-1 Макаронні вироби (Макарони з твердих сортів пшениці вищого ґатунку, вермішель з твердих сортів пшениці, вищого ґатунку) (відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)) 8 Січ, 2024